Laitossuunnittelu

Etteplanin laajoihin laitossuunnittelupalveluihin lukeutuvat prosessi-, layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelu, sähkö-, automaatio-, LVIP-suunnittelu sekä projektinhallintapalvelut. Palveluihimme kuuluu myös monipuoliset talotekniikan suunnittelupalvelut, kuten LVIAP- ja rakennussähkösuunnittelu.

Tarjoamme niin uusinvestointeihin kuin olemassa olevien laitosten uudistuksiin kattavat palvelut esiselvityksistä alkaen varsinaiseen tekniseen suunnitteluun saakka. Tuotamme myös kunnossapito- ja trouble shooting-palveluita sekä energia- ja materiaalianalyyseja.

Pitkäjänteinen ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa on kartuttanut Etteplanin asiantuntijoiden toimialakohtaista osaamista mm. sellu- ja paperitekniikasta, kaivos-, energia- ja metallitekniikasta sekä talotekniikasta. Lähes 200 tehdassuunnittelun ammattilaistamme Suomessa, Ruotsissa ja Kiinassa toteuttavat vaativia tehdassuunnitteluprojekteja kaikkialla maailmassa, mm. Venäjällä, missä Etteplanilla on koko Venäjän kattava SRO-suunnittelu- ja asennusvalvontalisenssi. Etteplan on toteuttanut Venäjällä useita tuotantotilojen, logistiikkakeskusten ja erilaisten toimitilojen projekteja.

 

Asiakkaat

Etteplanin tehdassuunnitteluasiakkaita ovat mm. Andritz Oy, Foster Wheeler Oy, Metso Power, Stora Enso Oy, UPM Kymmene Oy, Metsä Group, Nokian Renkaat, Carbona Oy, Rautaruukki Oyj, Outokumpu Oyj, Ovako Wire Oy Ab.

 

Yhteystiedot

Lisätietoja Etteplanin laitossuunnittelupalveluista antavat:

Ilkka Pöllänen, puh. +358 103 072 910 tai e-mail: ilkka.pollanen(at)etteplan.com
Eero Alenius, puh. + 358 103 073 433 tai e-mail: eero.alenius(at)etteplan.com
Mats Reidler, puh. + 46 70 377 4899 tai e-mail: mats.reidler(at)etteplan.com